Meny

Välkommen

Kyrkan.png

Välkommen till Pingstkyrkan i Kungsör. Vi vill vara en kyrka med hjärta för människor i alla åldrar. Du är välkommen att besöka våra gudstjänster och samlingar oavsett om du är medlem eller inte.

Alla vi människor längtar efter ett liv som verkligen är värt att leva. Alla våra samlingar är öppna för alla. Vi vill vara en plats för gemenskap och uppmuntran, en mötesplats dit du kan komma och ställa frågor.

Vi vill tro att små grupper kan vara ett sätt att möta den längtan. Därför har vi hemgrupper ungefär var tredje söndag. Det är mindre grupper där vi möts i olika hem hos medlemmar i församlingen.
Vi har även andra samlingar som Gudstjänster med sång, musik och undervisning, och barnsamlingar.

Om du är intresserad kan du höra av dig till oss via mailadress. info@kungsor.pingst.se
Du kan även vända dig till någon av oss i ledningen.
Elsy Eklånge, Kent-Olov Olsson, Carina Manner, Catrin Sandberg.

Församlingens You-tube kanal

Vill du vara med och lyssna till våra Gudstjänster men inte kan på Söndagar. Här är länken där du hittar våra gudstjänster:
https://youtube.com/channel/UCMVk38Lj913F3sKvIHfzVCg

På gång

on 29/11 18:30 Bön i kyrkan
Spara i din kalender
3/12 11:00 Gemensam Adventsgudstjänst i Centrumkyrkan
Spara i din kalender
on 6/12 18:30 Bön i kyrkan
Spara i din kalender
Mer

Vit som snö

Höst och vinter

1687448783802_1280x1280.jpg Tänk vad ljust det blir när snön faller och lägger sig på marken. Åtminstone blir jag glad av det. Det står i bibeln att Gud tvättar oss vita som snö. Det låter konstigt men ungefär som att när marken täcks av snö blir markens hårda och mörka yta ljus och snön värmer marken. Det som är hårt och vasst får mjukare konturer. Så vill Gud forma om oss så det som är vasst och skaver och är mörkt i våra liv vill han hjälpa oss att mjuka upp och forma om, men han gör inte det mot vår vilja. Han välkomnar dig in i sin närhet. Du är välkommen att ta kontakt med någon av församlingsledningen eller någon du känner förtroende för i församlingen om du har frågor och är intresserad.

Bibelbild6.png

Bibelbild10.png

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in