Meny

Mission

FAMILJEN NYMAN

missionIBRA.jpg

Vi Stödjer Familjen Nyman i deras arbete för IBRA i Östafrika. Afrika. De har skickat en rapport från deras senaste resa. De berättar där om DBS arbetet de bedriver där nere. Tre generationer Nyman har arbetat för IBRA där. Här är en länk till den rapporten.
https://youtu.be/AtuvbA6Knk0

Arbetssätt för arbetet

*VAD ÄR EN DBS-GRUPP?

En liten grupp på 5-10 personer som känner varandra väl och som tillsammans upptäcker bibelns sanningar tillsammans med hjälp av frågor som de i diskussionsform svarar på själva med hjälp av det bibelord de läser. När de upptäckt Guds vilja och plan så utmanas de alltid på vilket sätt de vill leva så som det står i bibeln i sin vardag och vem de vill dela det de upptäckt med.

EFI RUMÄNIEN

EFIbarn.jpg

Vi stöder EFI och Lars och Barbro och deras arbete nere i Rumänien. Det är ett arbete vi stött under många år. Dit går också pengarna som barnen på Schysst häng ger.

EFI Fadders insamlingsstiftelse är en svensk insamlingsorganisation som samlar in pengar och material till den rumänska organisationen FCE:s arbete i Marghita.

Vi har fått en ny hälsning från Lars och Barbro i Rumänien. Här är länken att klicka på så kan ni läsa det: https://mailchi.mp/628d889fdc32/nyhetsbrev-1-2021?e=[UNIQID]

Predikaren kapitel 11:vers1 i gamla testamentet

Sänd ditt bröd över vattnet, ty med tiden får du det tillbaka. Med det menar Jesus att när vi ger av det vi har säger Bibeln att vi med tiden får välsignelser tillbaka.

Bibelbild6.png

Bibelbild10.png